Presa italiană scrie că Anca Viorica Petrehus este asistentă medicală la secția de Ortopedie a Spitalului din Padova, conform rotalianul.ro. Femeia a mers într-un cămin de bătrâni și a intrat în camera unui pacient de 70 de ani pe care-l cunoscuse cât timp fusese internat la secția de ortopedie a spitalului.

După ce pensionarul a ațipit, românca a sustras din portofelul bărbatului un card și s-a dus spre un bancomat. Acolo a fost prinsă în flagrant de carabinieri.

Potrivit anchetatorilor, Anca Viorica Petrehus este acuzată că a retras peste 40.000 de euro din conturile unor pacienți.

Alerta a fost dată de un pacient de 77 de ani. Bărbatul a descoperit că i-au dispărut 9.500 de euro din conturi, după ce a fost internat o scurtă perioadă la secția de Ortopedie. Românica e acuzată că s-ar fi folosit de șase ori de cardul pensionarului pentru a retrage bani de la bancomat.

Totodată, românca ar fi lăsat fără 2.500 de euro și un pacient marocan. Ea le-ar fi furat altor două persoane suma de 30.000 de euro.

Mai mult, poliţia italiană a investigat cazul unei asistente acuzată că a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii. Tânăra este acuzată că și-a invitat un coleg la cină, l-a drogat cu somnifere și apoi i-a furat cardul bancar de pe care a retras suma de 250 de euro.

Sursă foto: https://mattinopadova.gelocal.it


Citește și EXCLUSIV/ Buncărele incandescente, locul în care pompierii învață să ”citească” focul. Temperaturile depășesc, la antrenamente, 1.000 de grade Celsius


 

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta