Mergi direct la conținut »
O româncă din Italia și-a drogat colegul pentru a-i fura banii. L-a sedus și l-a invitat la cină
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Italia și-a drogat colegul pentru a-i fura banii. L-a sedus și l-a invitat la cină

O româncă din Italia și-a drogat colegul pentru a-i fura banii. L-a sedus și l-a invitat la cină

Plan diabolic pus la cale de o româncă din Italia care și-a drogat colegul pentru a-i fura banii. Bărbatul a fost sedus, invitat la cină și, după flirt, a băut, fără să știe, un pahar cu vin cu somnifere. Cea care este asistentă medicală la un spital din Padova a reușit să-i fure cardul bancar de pe care a retras 250 de euro. Acum, femeia dă explicații polițiștilor pentru faptele sale.

Tânăra de 34 de ani este asistentă medicală la secția de Ortopedie a spitalului din Padova. Românca a pus ochii pe un bărbat, cu câțiva ani mai în vârstă, pe care l-a sedus după câteva zile de flirt, informează mattinopadova.it.

După ce au ajuns la locuința ei, femeia i-a pus colegului de serviciu somnifere în paharul cu vin. Bărbatul a adormit în scurt timp, iar românca i-a sustras cardul bancar din portofel. Apoi, a mers la un bancomat de unde a scos 250 de euro și a pus la loc portofelul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

A doua zi, bărbatul a descoperit lipsa banilor și a mers la Poliție, după ce a pus totul cap la cap.

Potrivit sursei citate, conducerea spitalului din Padova a angajat un avocat pentru a începe procedura de concediere a asistentei. Asta după ce polițiștii au descoperit în locuința româncei o cantitate însemnată de medicamente care ar fi fost furate din unitatea medicală.

Mai mult, bărbatul nu ar fi singura victimă a româncei. Un alt coleg susține că ar fi fost păcălit de femeie în același fel.


Citește și EXCLUSIV/ Pasager într-o cursa Tarom, fără puls și care se sufoca, salvat de ministrul Florian Bodog


 

 

Close
Închide
  Close