MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 22:06

Rusia recomandă Marii Britanii să nu o amenințe, pentru că este ”o putere nucleară”

Distribuie

Rusia recomandă Marii Britanii să nu o amenințe, pentru că este ”o putere nucleară”. Administrația de la Kremlin a atenționat, marți seara, Marea Britanie, să nu amenințe ”o putere nucleară” precum Rusia, în contextul crizei generate de atacul care l-a vizat pe un fost agent secret rus.

Referindu-se la criza cu Marea Britanie, Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe a spus 'Nimeni nu ar trebui să amenințe o putere nucleară', scrie The Sun.

Totodată, Ambasada Rusiei din Marea Britanie a atras atenția că 'orice amenințare cu măsuri puniteve împotriva Rusiei va fi urmată de o ripostă'. 'Partea britanică trebuie să fie conștientă de acest lucru', a punctat reprezentanța diplomatică.

'Ambasada a transmis, marți, Ministerul de Externe al Marii Britanii o notă în care a reiterat că Rusia nu este implicată în incidentul de la Salisbury. De asemenea, a fost reiterată disponibilitatea pentru o investigație comună', a afirmat ambasada.

Declarațiile de la Kremlin vin în contextul în care Thersa May a spus că Rusia este 'foarte probabil' vinovată de otrăvirea lui Serghei Skripal, fostul spion rus, aflat în stare gravă în spital, alături de fiica lui.

Theresa May a mai adăugat că ambasadroul rus la Londra a fost chemat pentru a da explicații și pentru a răspunde acuzațiilor că otrăvirea fostului spion Serghei Skripkal și a fiicei lui a fost o acțiune directă a Rusiei.


EXCLUSIV/ Daniela Nane a învățat machiajul de la un make-up artist celebru: M-am dus și m-a machiat noaptea, la ea'

VIDEO | Momentul în care un baschetbalist român din SUA se chinuie să intre într-o mașină. Sportivul are 2.3 m

De ce îl votează rușii pe Vladimir Putin și sunt pregătiți să-l facă cel mai longeviv președinte după Stalin

FOTO: EPA

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii