Mergi direct la conținut »
Șase luni de la moartea Regelui Mihai. Parastasul, la Noua Catedrală Regală de la Curtea de Argeș Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șase luni de la moartea Regelui Mihai. Parastasul, la Noua Catedrală Regală de la Curtea de Argeș

Șase luni de la moartea Regelui Mihai. Parastasul, la Noua Catedrală Regală de la Curtea de Argeș

S-au împlinit șase luni de la moartea Regelui Mihai I al României. Parastasul în memoria Sa a fost oficiat, sâmbătă, la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi,  în frunte cu arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, IPS Calinic, relatează Agerpres.ro. La parastas au participat Custodele Coroanei române, Margareta, Principele Radu, precum şi Principesa Maria.

Custodele Coroanei române, Margareta, și Principele Radu, la parastasul de șase luni de la moartea Regelui Mihai

De asemenea, a fost prezent nepotul Regelui Mihai, Nicholas Medforth-Mills, alături de logodnica sa, Alina Binder.

În memoria Regelui Mihai, numeroși oameni au venit la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş pentru a aprinde o lumânare.

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani. Pe 16 decembrie 2017 a fost înmormântat în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş.

sursă foto: sursata.ro


Citește și EXCLUSIV/Plimbările aleşilor locali în străinătate, “în interes de serviciu”, pe bani publici. ”Schimb de experiență” la Festivalul Cafelei, la Festivalul Gongului din Vietnam sau în pelerinaj la Fatima, în Portugalia


 

Close
Închide
  Close