Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este Alina-Maria Binder, viitoarea soţie a nepotului Regelui Mihai | FOTO

Cine este Alina-Maria Binder, viitoarea soţie a nepotului Regelui Mihai | FOTO

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, și-a anunțat în această vară logodna cu Alina Binder. Cei doi urmează să se căsătorească în anul 2018

După anunțul logodnei făcut de fostul principe Nicoale, Biroul de Presă al Casei Regale a transmis un comunicat de presă în care se anunța că Regele Mihai și-a dat acordul pentru viitoarea căsătorie.

”Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte”, se arăta în comunicat.

Povestea de dragoste dintre nepotul Regelui Mihai I al României și Alina Binder a ajuns în atenția publicului în anul 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Dar cei doi se cunoșteau din anul 2014.

Pe 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, iar pe 10 mai 2015 ea a participat și la Maratonul Regal de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae.

Fostul print a ales să-i ofere logodnicei sale inelul care este cu diamante și safir chiar la aniversarea a doi ani de relație. Cererea în căsătorie a avut loc în timpul vacanței petrecute de cei doi în Cornwall Marea Britanie. Nunta urmează să aibă loc în vara anului 2018.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Alina-Maria Binder are 29 de ani și e absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale.

Ea a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

După studii, a lucrat ca PR pentru Asociaţia piloţilor şi posesorilor de aparate de zbor din România, iar acum urmează un curs de copilot. Tânăra nu este pasionată doar de aviaţie, ci și de cursele de maşini și de schi.

 

Alina-Maria Binder a atras atenția presei în urmă cu 6 ani, atunci când s-a aflat că avea o relație cu Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga. Relația celor doi a durat 6 ani, timp în care cei doi au locuit în Germania.

Cât despre trecutul lui Nicolae, acesta l-ar fi adus în situația de a i se retrage titlurile de Principe și Alteță. În urmă cu doi ani, pe 1 august 2015, Familia Regală a României făcea un anunț care a surprins pe toată lumea. Principele Nicolae, primul moștenitor de sex masculine al regelui era exclus din linia succesorală.

S-a vorbit atunci că Regele Mihai a luat această decizie deoarece Nicolae ar fi lăsat-o însărcinată Nicoleta Cîrjan, dar că nu a dorit să recunoscă copilul și acest lucru l-a supărat pe bunicul său.


 

Cea mai dragă mașină a Regelui Mihai. Părăsită într-o parcare din Drumul Taberei, a ajuns prin Grecia și e evaluată la un milion de dolari


 

Close
Închide
  Close