Mergi direct la conținut »
Școli închise în Ialomița, vineri, 23 martie. Elevii nu merg la ore din cauza viscolului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Școli închise în Ialomița, vineri, 23 martie. Elevii nu merg la ore din cauza viscolului

Școli închise în Ialomița, vineri, 23 martie. Elevii nu merg la ore din cauza viscolului

Școli închise în Ialomița, vineri, 23 martie. Autoritățile din județul Ialomița au hotărât în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, de a suspenda cursurile în toate școlile vineri, 23 martie, atunci când iarna va avea o nouă răbufnire.

Ialomița se numără între județele amenințate de un nou val de viscol și ninsori.

„Având în vedere evoluția valorilor termice și a precipitațiilor sub formă de zăpadă, însoțite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, și a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus suspendarea cursurilor școlare în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Ialomița, vineri, 23 martie 2018,”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ialomița.

Excepție vor face grădinițele cu program prelungit unde părinții care merg la serviciu își vor putea lăsa copiii.

Tot din cauza vremii, autoritățile din județul Călărași au decis să suspende cursurile școlare, cât timp zona este vizată de codul portocaliu.


Citește și Unde pot fi lăsați copiii vineri, când școlile sunt închise în București din cauza codului portocaliu de ninsori și frig


 

Close
Închide
  Close