De Mihai Niculescu,

Evident, funcția de ștergere este aplicabilă oricui care a constatat că s-a grăbit să trimită un mesaj cu greșeli, sau a ales destinatarul nepotrivit. Timpul în care va putea însă reacționa este de 10 minute.

După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată, relatează Digi24.ro.

Pentru a şterge un mesaj trimis cu Facebook messenger, utilizatorul trebuie să apese pe acesta şi să aleagă opţiunea Remove. Apoi, va alege între a şterge mesajul doar din aplicaţia sa sau a-l şterge din fereastra tuturor destinatarilor.

Destinatarul sau destinatarii vor vedea o notificare ce îi înştiinţează că un mesaj a fost şters din conversaţia respectivă.

Noua opţiune este deja implementată pe Android şi iOS, și va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.


Citește și: Tânăra moartă în Germania după cinci ani de comă va fi înmormântată în satul natal. Familia a primit un ajutor de urgență de 1.000 de lei