Mergi direct la conținut »
Se pot șterge de acum mesajele trimise prin Facebook Messenger. Care este condiția
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Se pot șterge de acum mesajele trimise prin Facebook Messenger. Care este condiția

Se pot șterge de acum mesajele trimise prin Facebook Messenger. Care este condiția

Ștergerea mesajelor trimise din greșeală pe Facebook Messenger este de acum posibilă, după ce compania a implementat această fiuncție, care era deja accesibilă în cazul celuilalt produs de mesagerie mobilă, WhatsApp. Ca și în cazul acestuia, utilizatorul are la dispoziție un interval limitat de timp în care poate șterge mesajul, iar persoana care l-a recepționat sau grupul vor vedea în locul acestuia o notificare cum că acesta a fost șters.

De Mihai Niculescu,

Evident, funcția de ștergere este aplicabilă oricui care a constatat că s-a grăbit să trimită un mesaj cu greșeli, sau a ales destinatarul nepotrivit. Timpul în care va putea însă reacționa este de 10 minute.

După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată, relatează Digi24.ro.

Pentru a şterge un mesaj trimis cu Facebook messenger, utilizatorul trebuie să apese pe acesta şi să aleagă opţiunea Remove. Apoi, va alege între a şterge mesajul doar din aplicaţia sa sau a-l şterge din fereastra tuturor destinatarilor.

Destinatarul sau destinatarii vor vedea o notificare ce îi înştiinţează că un mesaj a fost şters din conversaţia respectivă.

Noua opţiune este deja implementată pe Android şi iOS, și va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.


Citește și: Tânăra moartă în Germania după cinci ani de comă va fi înmormântată în satul natal. Familia a primit un ajutor de urgență de 1.000 de lei


 

Close
Închide
  Close