De Maria Apostol,

Anul 2016 a fost plin de dezvăluiri halucinante din sistemul medical. Unul dintre cazuri a fost a fostului director de la Malaxa. Florin Secureanu a fost acuzat că a deturnat fondurile unității în interes propriu, pentru mofturi care au intrigat opinia publică. Cum ar fi intervenții chirurgicale de înfrumusețare pentru iubita lui, statuete, un pian, bijuterii, cât și o ”amărâtă” de vilă în cartierul Floreasca.

Și nu doar atât. Procurorii susțin că fostul director pretindea de la diverse firme ca în schimbul atribuirii unor contracte cu spitalul să-i fie servite la schimb diverse excursii, atât lui, cât și apropiaților săi. Delapidare și luare de mită au fost acuzațiile care l-au trimis în arest preventiv pe Florin Secureanu.  Între timp, acesta a cerut securizarea dosarului său, pentru ca nimeni să nu mai aibă acces la evoluția cercetărilor în cazul său.

Se bat pentru copil  

O veste proastă pe care fostul director a primit-o în arest este aceea că fosta lui soție a cerut instanței să-i fie încredințat copilul la domiciliul ei. Deși sunt divorțați de aproape șase ani, Laura Secureanu a speculat acum momentul și va invoca în fața judecătorilor, cel mai probabil, problemele penale ale fostului soț, pentru a ajunge copilul la ea. Domiciliul femeii nu este atât de extravagant ca al lui Secureanu, am putea spune. Laura Secureanu locuiește într-un apartament aproape de Gara de Nord. Vecinii spun că ea și-a refăcut viața alături de altcineva, însă războiul dintre ea și fostul soț nu s-ar fi stins în toți acești ani. Cei doi au divorțat după un scandal monstru.

Laura Secureanu, pe vremea aceea director la Spitalul Bălăceanca, a fost acuzată că ar fi avut o relație extraconjugală, iar de-aici lucrurile au escaladat în defavoarea ei. Femeia a susținut că Florin Secureanu ar fi făcut presiuni la nivelul Consiliului județean Ilfov ca să fie schimbată din funcție, drept răzbunare. Într-un final, laura secureanu a fost demisă din funcția de director.

 

 

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați