Ioan Nasleu și-a cumpărat în 2019 un apartament de 72 de metri pătrați în Florida. Deși are doar jumătate din el, o astfel de proprietate poate costa de la 150.000 de dolari în sus și poate ajunge chiar și la 350.000 de dolari. Este singura proprietate în care Ioan Nasleu a investit în ultimii ani, pentru că în declarația de avere n-a mai avut niciun apartament, casă sau teren pe numele lui, mai scrie tion.ro.

Nasleu este fostul consilier al primarului Timișoarei, Nicolae Robu.

Conform declarației de avere pe anul trecut, directorul general al companiei de piețe din Timișoara a câștigat 13.777 de lei de pe postul de consilier personal al primarului, 42.000 de lei ca membru în Consiliul de Administrație Retim, 5.019 lei ca președinte al Consiliului de Administrație Piețe SA și 91.060 de lei ca director general Piețe SA. A dus acasă peste 12.000 de lei în fiecare lună.

Ioan Nasleu a stat trei ani pe postul de consilier al primarului Timișoarei, iar în vara lui 2019 a ajuns director general al societății Piețe SA.

În replică, acesta susține că jumătatea de apartament pe care o are în Florida a costat 52.000 de dolari.

“Pentru corecta informare, fac următoarele precizări referitoare la achiziția unui apartament în Florida. De fapt, este vorba de ½ dintr-un apartament, complet utilat și mobilat, iar prețul total de achiziție a fost de 52.000 dolari. Tot istoricul acestui imobil este transparent și accesibil oricui.

Suma care mi-a revenit pentru achitarea acestui apartament este mai mică decât prețul unei garsoniere în Timișoara.

În ceea ce privește proveniența banilor, prin sentința civilă nr. 2039/21.02.2019, dată de Judecătoria Timișoara, Secția a II-a Civilă, nr. dosar 16880/325/2018, am primit suma de 53.505 lei drept daune morale aferente unui dosar de daună, în urma unui accident auto”, a precizat Ioan Nasleu.

Citeşte şi:

Acuzații grave la adresa firmei Lensa, cel mai mare magazin de optică din România. Mai mulți angajați susțin că au fost ascunse cazuri de COVID-19, ca să nu piardă clienți

O femeie care lucra ca îngrijitoare în Germania a fost concediată după opt luni la program zi-lumină

Carantina din Leicester, văzută prin ochii unei românce aflate în Anglia pentru a adopta doi copii: “Este un lockdown relaxat, suntem ca într-o zi de duminică”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut