Mergi direct la conținut »
Seinnheiser va deschide o fabrică la Brașov
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Seinnheiser va deschide o fabrică la Brașov

Seinnheiser va deschide o fabrică la Brașov

Producătorul de căști premium Seinnheiser va deschide o fabrică la Brașov. Compania germană, renumită pentru calitatea produselor sale audio, dar și a microfoanelor, lavalierelor sau a echipamentelor de televiziune, va realiza a patra sa fabrică în Industrial Park Brașov, care este situat în apropierea orașului Ghimbav.

De Daniel Ionașcu,

”Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii, nouă baza de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. După finalizarea construcției, programată anul acesta, fabrică din Brașov se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg”, a anunțat luni compania.

Au ales Brașovul datorită infrastructurii

Daniel Sennheiser, co-director general al companiei, spune că a ales Brașovul datorită infrastructurii, în special conexiunea cu infrastructura europeană.

”Cu noua fabrică din România, avem o a treia baza de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat și dr. Andreas Sennheiser, celălalt co-manager al companiei.

Produse premium

Fondată în 1945, Seinnheiser este o afacere de companie de către Fritz Seinnheiser. Acum este la a treia generație a familiei care a fondat compania, prin cei doi co-directori generali. Compania are peste 2.800 de angajați în lume, iar în 2016 a înregistrat vânzări de peste 658 de milioane de euro.

Pe lângă căști, Seinnheiser produce monitoare de studio, produse profesionale pentru televiziune, microfoane wireless sau unități de procesare audio.

Close
Închide
  Close