De Mihai Niculescu,

Nicolae Meheş, un fost miner de 62 de ani, și-a recunoscut fapta. El și-a ucis un vecin, un pensionar în vârstă de 84 de ani, pe 26 noiembrie 2018, iar recent a fost condamnat la 14 ani și patru luni pentru omor și profanare de cadavre. Judecătorii de la Tribunalul Satu Mare au decis și că trebuie să plătească despăgubiri familiei victimei în valoare de 75.000 de euro, arată emaramures.ro. Decizia poate fi atacată însă cu apel.

El s-a justificat în fața anchetatorilor, spunând că era beat. Mai mult decât atât, el a povestit că atunci când l-a înjunghiat pe vecinul său în abdomen, a dat peste telefonul victimei cu vârful cuțitului, iar bateria a sărit din aparat. Atunci a crezut că era ceva „necurat” și a crezut că a ucis „un extraterestru”.

Meheş a pretins în faţa procurorilor că nu îşi aduce aminte exact decât că l-a omorât pe bătrân şi nu ştie cum a ajuns să-l tranşeze.

A scos cadavrul afară, trăgându-l după el, de picioare, până în faţa casei pe pământ, unde “s-a trezit” cu o secure în mână şi a început să lovească trupul victimei. Apoi a sunat la 112 de la un vecin.


Citește și: EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești


După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși