Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Satu Mare și-a ucis și tranșat vecinul despre care credea că e extraterestru. Individul, trimis în judecată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Satu Mare și-a ucis și tranșat vecinul despre care credea că e extraterestru. Individul, trimis în judecată

Un bărbat din Satu Mare și-a ucis și tranșat vecinul despre care credea că e extraterestru. Individul, trimis în judecată

Nicolae Meheș, sătmăreanul acuzat că a omorât un bătrân de 84 de ani, despre credea că este extraterestru, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Bărbatul de 62 de ani a recunoscut săvârșirea faptei și, dacă va fi găsit vinovat, ar putea face până la 25 de ani de închisoare.

De Răzvan Mihalașcu,

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Satu Mare în data de 19 martie 2019. Magistrații au dispus menținerea măsurii de arest preventiv în cazul lui Nicolae Meheș.

Crima a avut loc în 26 noiembrie 2018, la localitatea Orașu Nou Vii din județul Satu Mare. Victima este un pensionar de 84 de ani, cu domiciliul în Baia Mare. Bătrânul era vecin cu Nicolae Meheș, un fost miner de 62 de ani.

După un scandal spontan, Meheș este acuzat că l-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 84 de ani cu un cițit. La un moment dat, i s-ar fi părut că din trupul victimei ar fi sărit o bucată de metal și, crezând că vecinul său ar fi o ființă extraterestră, l-a tranșat pe bărbat pe o masă, relatează presasm.

Mai apoi, sătmăreanul a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât vecinul. În momentul în care au ajuns la fața locului, anchetatorii au constatat că victima fusese decapitată, iar membrele erau desprinse de corp.

Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au propus arestarea preventivă a bărbatului cercetat pentru omor.

Pe 27 noiembrie 2018, Nicolae Meheș a fost reținut pentru 24 de ore. În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

„În data de 26.11.2018, în timp ce victima C. V. se afla la domiciliul inculpatului, situat în localitatea Oraşu Nou Vii, judeţul Satu Mare, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M. N. i-a aplicat lovituri cu cuţitul, care au provocat decesul victimei.

Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei. Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracţiunea reţinută în sarcina sa, condiţie prevăzută de art. 202 alin. 1 C.pr. pen”, au precizat anchetatorii.


Citește și:

Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste


 

Close
Închide
  Close