Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Silvia Dumitrescu a avut la Cerbul de Aur emoții ca acum 24 de ani, când a cântat înaintea lui Boy George
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Silvia Dumitrescu a avut la Cerbul de Aur emoții ca acum 24 de ani, când a cântat înaintea lui Boy George

VIDEO/ Silvia Dumitrescu a avut la Cerbul de Aur emoții ca acum 24 de ani, când a cântat înaintea lui Boy George

Silvia Dumitrescu a avut la emoții Cerbul de Aur, aceleași ca acum 24 de ani, când a cântat înaintea lui Boy George. La aproape un sfert de secol de la debutul pe scena festivalului de la Brașov, artista a dovedit că și-a păstrat spiritul tânăr și stilul nonconformist care a făcut-o celebră.

De Denisa Macovei,

La 58 de ani și cu o siluetă nouă, Silvia Dumitrescu are aceeași energie și aceeași atitudine ca acum 24 de ani, când a făcut prima dată show la Brașov. „Noi lucrăm cu emoțiile, ne-am obișnuit cu ele, ele sunt constructive și sperăm din tot sufletul să ajungă la inima spectatorilor și telespectatorilor. Avem emoții de ani și ani de zile, mai ales că mie, Cerbul de Aur îmi amintește de perioada 94 când am avut aici prima oară recital. În același an au fost Ray Charles și James Brown, iar eu am fost în aceeași seară cu Boy George sau înaintea lui, nu-mi mai aduc perfect aminte. Am avut și eu invitați, pe Marius Dragomir, am avut o trupă de dansatori de culoare, Panterele negre, și baletul Mellody. A fost lume multă, am fost cu rolele pe scenă, a fost foarte frumos”, ne-a povestit Silvia Dumitrescu, completând că, un an mai târziu, a cucerit de-a dreptul tot publicului: În al doilea an, în 1995, am luat două premii, este și motivul pentru care sunt invitată în această seară, că am fost dublu laureată. Am luat premiul I la secțiunea Videoclip și am premiul III la secțiunea Discografie, cu albumul Provocare”.

Silvia Dumitrescu a urcat pe scena Cerbului de Aur cu același stil nonconformist

De-a lungul timpului, artista și-a păstrat același linie. Nici la Cerbul de Aur nu s-a abătut de la stilul care a făcut-o cunoscută. „Întotdeauna am fost nonconformistă și mi-a plăcut să fiu așa. Să fiu originală, să nu imit. Îmi place să aduc un suflu nou publicului prin ceea ce fac. Dacă am succes la public, asta îmi va face foarte bine, pentru că se dovedește pentru a nu știu câta oară că noi, cei din generația noastră, chiar dacă nu ne-au mai văzut telespectatorii atât de des la televiziuni și nici la radio probabil că nu ne-au ascultat prea des, noi suntem iubiți în continuare, avem publicul nostru și pentru mine box-office-ul înseamnă așa: mergi pe stradă și îi spui cuiva ceva și în momentul acela toată lumea se întoarce, iar asta e clar că ești recunoscut chiar și după voce. Atunci când dau de mine îi apucă lacrimile, emoțiile, mă strâng în brațe, ne pupăm, dăm autografe, deci e foarte plăcut să fii artist, un artist recunoscut în România, e foarte plăcut să te iubească lumea și e foarte plăcut că noi dăm înapoi iubirea și dragostea noastră publicului prin muzica pe care o cântăm”, ne-a declarat Silvia Dumitrescu.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Close
Închide
  Close