Mergi direct la conținut »
Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea a devenit mămică pentru a doua oară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea a devenit mămică pentru a doua oară

Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea a devenit mămică pentru a doua oară

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a născut. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară.

De Dana Aramă,

 

În cursul serii trecute, prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Bebelușul Simonei Gherghe a primit nota 10 la naștere și a primit, de asemenea, numele de Vlad Ioan, potrivit spynews.ro.

Simona Gherghe dezvăluia înainte de a deveni mămică pentru a doua oară că nu s-a ocupat de cumpărături pentru băiețelul pe care urma să-l aducă pe lume.

„O să râzi dar încă nu ne-am pregătit. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost decizia pachetului de celule stem. Pătuţul îl vom folosi pe cel al Anei. Hăinuţe încă nu am luat. Masa de înfăşat o avem tot de la Ana. Copilul va sta cu noi în cameră deoarece vreau să alăptez”, a explicat Simona Gherghe.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan SăndulescuÎn aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.


Citește și:

INTERVIU | Dorinel Munteanu, fost antrenor la CFR Cluj și FCSB, crede că ardelenii nu mai pot rata titlul de campioană: ”E gata de două etape!”

 

Close
Închide
  Close