Mergi direct la conținut »
FOTO| Simona Halep și Darren Cahill își petrec vacanța împreună la schi în Austria
Ştiri Libertatea > Ştiri > FOTO| Simona Halep și Darren Cahill își petrec vacanța împreună la schi în Austria

FOTO| Simona Halep și Darren Cahill își petrec vacanța împreună la schi în Austria

Simona Halep și Darren Cahill sunt împreună în Austria, acolo unde își petrec vacanța la schi. Deși au anunțat că nu mai colaborează pe plan sportiv în 2019, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar acest lucru poate fi văzut din faptul că își petrec vacanța împreună.

Simona a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de fostul său antrenor într-o stațiune de schi din Austria. Alături de fotografie, Halep a scrie că ”Să câștigi este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna”.

Și Cahill a postat o fotografie realizată pe pârtia de schi. În imagine se pot vedea doar vârfurile clăparilor și un pahar de ciocolată caldă în zăpadă. Alături de fotografie fostul antrenor al numărului 1 mondial a scris #viață bună și #prieteni buni.

Vacanța Simonei vine la scurt timp după ce s-a aflat că nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen (30 decembrie – 5 ianuarie), la care este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu. Potrivit tennis.life, Halep va evolua săptămâna următoare (din 7 ianuarie), la Sydney, turneu de categorie Premier.

Simona Halep și Darren Cahill nu vor mai colabora din următorul sezon. Anunțul a fost făcut de antrenorul româncei, care a spus că parteneriatul a ajuns la final din cauza unor motive personale. Simona a hotărât să nu angajeze un antrenor în perioada următoare, dorind să participe pe cont propriu la câteva turnee, în startul sezonului 2019.


Citește și: Un sat locuit de români a dat lovitura cu o afacere care are succes pe 5 continente! Cu banii câștigați, locuitorii și-au asfaltat un drum!


 

Close
Închide
  Close