Mergi direct la conținut »
Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri. Au afișat sloganul anti-PSD pe pagină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri. Au afișat sloganul anti-PSD pe pagină

Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri. Au afișat sloganul anti-PSD pe pagină

Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri, vineri dimineață. "Pirații" informatici au publicat și două comunicate de presă ce conțin sloganul injurios împotriva PSD.

Atacul informatic a fost revendicat de gruparea de hackeri The Shadow Brokers. Hackerii au publicat mesajul adoptat și de șoferul cu numere anti-PSD și au scris într-un comunicat că vor și un transfer în bitcoin, transmițând mesajul „RIP ANAF”, notează digi24.ro.

„Securitate bună? Presupun că da. Transfer de BTC mai jos (asta în caz că apar la TV). De ce BTC și nu altă metodă? Simplu, RIP ANAF. PS: Respect The Shadow Brokers”, este mesajul care a apărut în comunicat.

Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri


Vezi și cât de inventivi sunt românii când vine vorba despre mesaje anti-PSD


Administratorii site-ului Primăriei Municipiului București au reușit să șteargă mesajul, însă la scurt timp a apărut un altul. Hackerii republicau mesajul de fiecare dată când acesta era șters. Ulterior, site-ul PMB a fost suspendat temporar, iar în jurul prânzului a devenit din nou activ, cele două comunicate fiind șterse.

Site-ul Primăriei Capitalei a fost atacat de hackeri

Hackerii au publicat două comunicate pe site-ul PMB

Despre faptele piraților informatici din România a scris și presa internațională. În decembrie 2017, Statele Unite au inculpat doi hackeri români care au spart camerele de supraveghere din Washington D.C, cu câteva zile înainte de ceremonia de învestire în funcție a președintelui american Donald Trump.

Libertatea.ro a scris despre cum hackerii reuniți la București au reușit să spargă un bancomat într-un minut.


Citește și VIDEO/ Ultima noapte de întuneric și prima dată când s-a aprins becul într-un cătun pierdut din Apuseni. Au așteptat o sută de ani să primească lumină


 

 
 
Close
Close
Închide