Mergi direct la conținut »
Șoferul care a ucis un tânăr într-un accident în Arad e căutat de Poliție. Fugarul, de negăsit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul care a ucis un tânăr într-un accident în Arad e căutat de Poliție. Fugarul, de negăsit

Șoferul care a ucis un tânăr într-un accident în Arad e căutat de Poliție. Fugarul, de negăsit

Polițiștii îl caută de două zile pe șoferul care a provocat accidentul mortal din localitatea Cuvin din județul Arad. Suspectul a spulberat doi tineri, care mergeau pe marginea drumului, iar unul dintre aceștia a murit.

E alertă în județul Arad, după ce doi tineri au fost loviți în plin de un șofer care nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt în căutarea unui șofer care a condus duminică seara între localitățile Covăsânț și Ghioroc un autoturism marca Renault Scenic de culoare gri, an de fabricație 1998-2003.

Impactul a fost atât de puternic încât un tânăr de 22 de ani a murit pe loc. Prietenul său, de 19 ani, a fost aruncat într-un șanț, unde a stat inconștient pe marginea drumului până când a fost găsit de salvatori.

Florin (foto), tânărul care a fost accidentat mortal, mergea spre casa tânărului de 19 ani, pe marginea drumului, în localitatea Cuvin. A fost spulberat de mașină și a fost aruncat în aer câțiva metri, potrivit observator.tv.

Florin, tânărul de 22 de ani care a murit în accidentul de duminică seara.
sursă foto: specialarad

Medicii nu au mai putut fac nimic pentru a-l salva pe tânărul de 22 de ani.

Localnicii spun că Florin Balint dormea la o fermă din localitatea Cuvin și muncea cu ziua la Arad.

„Stătea la fermă și lucra la izolațiile blocurilor, la Arad. Seara venea la fermă. Păcat că a murit. Cred că șoferul ori era beat, ori nu avea permis, ori mașina era furată. Nu trebuia să plece de la locul accidentului.”, a povestit un localnic.

Peste 1.600 de oameni au murit în accidente rutiere produse în 2018, în România. Lipsa disciplinei e principala cauză a tragediilor.


Citește și Trei bebeluși decedați cu infecție intraspitalicească la Suceava, în 2016, și un dosar peste care s-a lăsat tăcerea. Nici măcar expertiză medico-legală în 2 ani și jumătate! Răspunsul incredibil al procurorilor


 

Close
Închide
  Close