Mergi direct la conținut »
Șoferul unui microbuz, prins băut la volan. Urma să transporte elevi, în cadrul programului "Școala Altfel"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul unui microbuz, prins băut la volan. Urma să transporte elevi, în cadrul programului "Școala Altfel"

Șoferul unui microbuz, prins băut la volan. Urma să transporte elevi, în cadrul programului „Școala Altfel”

Un şofer de microbuz, care azi urma să transporte elevi în cadrul programului "Şcoala Altfel", a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost înlocuit în ultimul moment de la volanul autovehiculului.

De Dragoș Tănase,

„Poliţiştii s-au asigurat că şoferul a fost înlocuit, astfel încât copiii au călătorit în condiţii de siguranţă”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, citat de infobraila.ro.

Testarea şoferului respectiv a fost făcută în cadrul activităţilor dedicate proiectului naţional „Şcoala Altfel”, desfăşurate de poliţiştii rutieri din cadrul IPJ în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Cu această ocazie s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din Brăila, avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,44 mg/l.

Pe numele brăileanului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Anul trecut, în a doua zi de Crăciun, un alt șofer de autobuz din Brăila a fost prins beat la volan. Avea călători în mașină și a fost la un pas de a face accident (VIDEO0.

Recent, un microbuz în care se aflau 11 elevi, ce se întorceau de la un concurs şcolar, a fost reţinut de polițiști în localitatea vasluiană Puieşti, judeţul Vaslui. Află care a fost motivul!


Citește și… Microbuz școlar care transporta 15 elevi, implicat într-un accident în Vaslui. Opt copii au fost răniți

Un copil de șase ani din Neamț a fost accidentat după ce a coborât din microbuzul școlar. Cine este de vină

Șoferul de microbuz din Neamț care pipăia și săruta elevele, trimis la închisoare: „Da ce, le-am violat?”


Close
Închide
  Close