Adriana Nedelea va realiza două ediții speciale Eu contez, eu votez, la 18.30 și la 20.30, pe libertatea.ro. La ora 21.00, Adriana Nedelea va prezenta estimările privind voturile românilor din 24 noiembrie.

Datele trimise de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) vor ajunge la 21.00 fix, prin intermediul ediției Eu contez, eu votez – direct la public.

Jurnaliștii Libertatea vor transmite LIVE din țările unde votează românii din diaspora și de la puncetele fierbinți din România, cum sunt și sediile de campanie ale candidaților.

IRES realizează și duminică, 24  noiembrie, sondajul de la ieșirea de la urne, după ce, în turul unu al alegerilor, estimările IRES prezentate de Libertatea au fost extrem de aproape de datele finale prezentate de Biroul Electoral Central.

Peste 500 de persoane, dintre care 350 de operatori de interviu, vor fi de la 7.00 la 21.00 în fața a 350 de secții de vot în toată țara. Toate datele vor fi prelucrate de IRES Cluj și transmise în timp real în ediția Eu contez, eu votez, la ora 21.00.

Urmăriți pe Libertatea primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00

Citeşte şi:

Ce nu ați aflat de la candidați în primul tur și ați vrea să vedeți în turul doi al alegerilor prezidențiale?

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente