Mergi direct la conținut »
Soțul lui Miley Cyrus a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit Liam Hemsworth
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Soțul lui Miley Cyrus a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit Liam Hemsworth

Apariția lui Miley Cyrus la ceremonia Premiilor Grammy a dat imediat de bănuit că s-a întâmplat ceva, după ce cântăreața a venit neînsoțită la marele eveniment. Totul s-a aflat după ce, luni, Miley i-a ținut locul soțului ei la premiera filmului "Isn't It Romantic".

Actrița Rebel Wilson, alături de care Liam joacă în noua comedie romantică, a dezvăluit că actorul este spitalizat. „Ne-a anunțat în această dimineață. A petrecut noaptea în spital. Sperăm că va fi bine”, a declarat actrița, informează today.com.

Liam Hemsworth, în vârstă de 29 de ani, este internat în spital din cauza pietrelor la rinichi, potrivit revistei People. El a fost internat pe timpul week-end-ului și, în prezent, se recuperează acasă.

„Din păcate, Liam nu a putut fi azi alături de mine din cauza problemelor sale de sănătate. Se reface, luând o pauză pentru a se odihni și vindeca. A fost extrem de greu pentru el să se pună mai presus decât proiectul său, însă era important”, a declarat Miley Cyrus despre starea de sănătate a soțului ei.

Pe 23 decembrie 2018, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit. Cei doi au început o relație în anul 2009 și s-au logodit trei ani mai târziu. Apoi, ei s-au despărțit, dar au reluat relația în anul 2016.

FOTO HEPTA


Ioana Filimon de la „Ferma” a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”


 

Close
Închide
  Close