Mergi direct la conținut »
VIDEO | Stâlpii au fost construiți în mijlocul șantului! În ce zonă din România s-a întâmplat "minunea arhitecturală"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO | Stâlpii au fost construiți în mijlocul șantului! În ce zonă din România s-a întâmplat „minunea arhitecturală”

S-au mai văzut terenuri de fotbal construite în pantă, piste de biciclete care se opreau în câte un pom sau alte astfel de ciudățenii.

Dar apetitul constructorilor români pentru lucruri de neînțeles nu s-a oprit. În comuna Filipești, din județul Prahova, o localitate cu peste 10.000 de locuitori, autoritățile locale s-au gândit să investească în înfrumusețarea străzilor. Pe marginea lor s-au construit șanțuri, ca apa ploii să se scurgă unde trebuie.

Pe marginea drumului trebuiau însă „plantați” și stâlpii de electricitate care asigură iluminatul public. Cei care au amenajat drumul s-au gândit că acești stâlpi ar da nemaipomenit în mijlocul șanțului!

 

Localnicii, uimiți de inventivitatea constructorilor, au filmat „capodopera” și s-au întrebat cum se va scurge totuși apa din acest șanț, a notat observatorulph.ro.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close