De Răzvan Mihalașcu,

În stațiunea Arieșeni din județul Alba, stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri. În aceste condiții, pârtiile Vârtop 1 și Vârtop 2 sunt închise, conform datelor despre stratul de zăpadă, prezentate de romaniaturistica.ro.

Stratul de zăpadă pe pârtiile din Valea Prahovei. Unde se poate schia

În Azuga, se schiază în condiții acceptabile pe pârtia Cazacu începători, unde stratul de zăpadă are 20 de centimetri. În schimb, pârtiile Cazacu, Cazacu Bretea legătură Telegondolă, Cazacu-Variantă, Azuga Sud, Sorica și la Stână sunt închise.

Stratul de zăpadă în Sinaia măsoară în medie 8 centimetri. Dintre cele 16 pârtii din stațiune, se poate schia în condiții bune pe pârtia Lăptici 2 și Gondolă, potrivit sursei citate.

În Borșa, județul Maramureș, s-a depus un strat de zăpadă de 8 centimetri, iar în aceste condiții toate cele patru pârtii sunt închise.

Stratul de zăpadă la Bâlea Lac măsoară 33 de centimetri, însă pârtiile Curba de nivel-Pilon 2 și Pilonul 2- Bâlea Cascadă sunt închise.

În Băile Harghita, toate cele șapte pârtii sunt închise, la fel ca în Băile Tușnad unde nu s-a depus zăpada.

Citeşte şi:

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Rezultatele alegerilor din Marea Britanie: majoritate absolută pentru conservatori în Parlament. Vom avea un Brexit rapid

Libertatea lui Tetelu | Istoricul Mădălin Hodor: ”Economia lui Ceaușescu este un mit. Industrializarea a fost o porcărie”

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă