MENIU CAUTĂ

UPDATE / Stația de metrou Piața Victoriei a fost redeschisă, după ora 22.00

Distribuie

Stația de metrou Piața Victoriei a fost închisă, din motive de siguranță publică. Metrorex informează - prin intermediul unui comunicat - că, la nivelul Direcției Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate instituțiile cu abilități în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 9 iunie a.c. - începând cu ora 20.00 - stația Piața Victoriei să fie închisă.

UPDATE – Ora 22.55: Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost redeschisă circulaţiei, sâmbătă seara, la ora 22:10, a informat Metrorex. Această staţie a fost închisă la ora 20:00, iar trenurile nu au mai oprit.

Închiderea stației presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran și trecerea trenurilor prin această stație, fără oprire.

Stația se va redeschide, tot la solicitarea instituțiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru siguranța călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piața Victoriei. Zilele trecute, Metrorex anunța că nu închide stația de metrou Piața Victoriei, la mitingul PSD. ”Doar forțele de ordine pot decide asta”


Citește și: EXCLUSIV / Primele fotografii cu Marko Attila, refugiat în Ungaria pentru a nu fi arestat și trimis în România. Se relaxează la o bere cu politicieni


Citește mai multe despre Metrorex, Metrou, miting și piata victoriei pe Libertatea.

Comentarii