Mergi direct la conținut »
Ștefan Roman, asasinul barmaniței, e ”mut”. Din momentul arestării, bărbatul a refuzat să dea declarații anchetatorilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ștefan Roman, asasinul barmaniței, e ”mut”. Din momentul arestării, bărbatul a refuzat să dea declarații anchetatorilor

Ștefan Roman, asasinul barmaniței, e ”mut”. Din momentul arestării, bărbatul a refuzat să dea declarații anchetatorilor

Beat, a omorât o femeia căreia i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri deosebit de violente. Acum, chiar dacă toate probele - inclusiv imagini video surprinse în bar -, îl indică drept autor al crimei, Ștefan Roman refuză să coopereze cu investigatorii. Nici la audieri, în fața anchetatorilor, nici în fața instanței, asasinul nu a scos vreo vorbă.

De Cristian Burcioiu,

După modelul fraților Tomoioagă, cei care l-au înjunghiat mortal chiar în biroul lui pe Gheorghe Nistor, șeful de post din Vișeul de Jos, asasinul barmaniței a rămas mut de când a fost capturat în vama Urziceni. Toate încercările investigatorilor de a afla ce a fost în mintea lui atunci când a omorât-o pe Nicoleta Dunca au fost sortite eșecului. Ucigașul se prevalează de dreptul de a nu da nici o declarație și se apără prin..tăcere.

”Nu a dat nici o declarație. Nici în fața judiciariștilor, nici în fața procurorilor. Nici chiar la instanță unde a fost dus cu propunere de arestare preventivă. Singurele cuvinte pe care le-a scos au fost acelea prin care și-a confirmat identitatea, așa cum o cere procedura. În rest nimic. Sunt însă destule probe care-l indică fără dubii drept autor al omorului comis în noaptea de sâmbătă spre duminică, inclusiv imagini video captate de camerele de supraveghere ale localului”, ne-au explicat surse judiciare.

Femeia a murit la zece minute de la atac

Ștefan Roman, în vârstă de 38 de ani, din comuna sătmăreană Lazuri, e acuzat de uciderea barmaniței Nicoleta Dunca și a fost  încarcerat pentru 30 de zile în arestul IPJ Satu Mare. Femeia, căreia i-a crăpat capul cu mai multe lovituri deosebit de violente aplicate cu o sticlă, a murit la aproximativ zece minute de la atacul căreia i-a căzut victimă. În acest răstimp, victima încerca să ceară ajutor, prin telefon, unei colege, iar criminalul cotrobăia prin barul de unde a furat câteva sute de pachete de țigări și niște bani.Un posibil mobil al crimei este încercarea de a-și recupera  banii pierduți le păcănele.

Close
Închide
  Close