MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Studentul chinez care a murit sărind din tren va fi chiar de ziua lui cetățean de onoare al Bacăului. Ședință extraordinară a Consiliului Local pe această temă

Distribuie

Studentul chinez decedat după ce a sărit din tren va fi declarat cetățean de onoare al Municipiului Bacău. Tânărul chinez urma să împlinească 17 ani pe 15 martie, chiar în ziua în care proiectul de hotărâre a Consiliului Local va fi supusă dezbaterii. Yuguo Yin a fost găsit mort în apropiere de calea ferată din Roman pe 22 februarie, primele date obținute de polițiști arătând că acesta și-a pierdut viața după ce ar fi sărit din trenul aflat în mers.

Chinezul a fost student al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău iar vineri propunerea de acordare de cetățean de onoare al orașului va fi analizată de Consiliul Local Bacău, într-o ședință extraordinară, arată zdbc.ro.

Joi, 14 martie, la Universitatea „Vasile Alecsandri”, de la ora 14, va avea loc în cadru festiv un remember pentru tânărul student la Programul de studii universitare, an pregătitor de limba română.


Citește și: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii


 

Comentarii