Achiziția Beat Games a fost anunțată de Facebook marți iar noua achiziție a Facebook va funcționa ca un studio independent în cadrul Oculus Studios. Facebook va continua să sprijine „Beat Saber” pe toate platformele existente, potrivit unui post pe blog realizat de directorul de conținut Mike Verdu, potrivit Business Insider.

„Beat Saber” este un exemplu perfect pentru care VR este atât de interesant – VR reimaginează genurile vechi și inventează altele noi. Echipa de la Beat Games a făcut un salt înainte în inovație și design, și totuși știm că ei, împreună cu atâția alți dezvoltători, abia încep”, a scris Verdu.

„Beat Saber” a avut succes încă de la lansarea sa, în luna mai a anului trecut. Jocul poate fi cel mai bine descris drept o combinație de „Fruit Ninja” și „Guitar Hero”, sarcina jucătorilor fiind să tranșeze pătrate în ritmul muzicii. A devenit primul joc Virtual Reality care a vândut peste 1 milion de exemplare la începutul acestui an.

De fapt, popularitatea „Beat Saber” a determinat Facebook să includă jocul în reclame pentru căștile VR.

„Beat Saber” a început inițial cu un catalog de muzică, incluzând multe piese originale compuse de către cofondatorul Jaroslav Beck. Cu toate acestea, pe măsură ce jocul devenea din ce în ce mai popular, jocurile Beat au putut, de asemenea, să preia muzică de la alți producători cunoscuți de jocuri.

Ad placeholder

În viitor însă, jucătorii ar trebui să se aștepte la piese și funcții noi a mai spus Verdu. „Cu resursele și cunoștințele pe care le putem oferi, Beat Games va putea să accelereze, adăugând mai multă muzică și funcții mai interesante în „Beat Saber ”, precum și să aducă jocul către mai multe persoane”, a scris el marți.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Anchetă bombă în sistemul bancar: BRD s-a autodenunțat la Parchet că a dat mită în cadouri funcționarilor Casei de Sănătate

Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
PARTENERI - GSP.RO
Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
Câți bani câștigă soția lui Traian Băsescu. Muncește și la 68 de ani
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Câți bani câștigă soția lui Traian Băsescu. Muncește și la 68 de ani
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați
HOROSCOP
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați