De Petre Dobrescu,

Unul dintre cei doi cetățeni chinezi are febră și amândoi au fost puși în carantină, însă interdicția de a părăsi nava de croazieră a fost extinsă la toți cei 6.000 de pasageri.

Conform cnn.com, cei doi suspecți de coronavirus ar fi din Hong Kong – o femeie de 54 de ani și soțul ei. Nava pe care se află este Costa Smeralda, care aparține companiei Costa Crociere și a ajuns în Italia din Palma de Majorca, Spania.

Companiei Costa Crociere i-a aparținut și nava Costa Concordia, al cărei naufragiu din 2012 s-a soldat cu 32 de morți. Căpitanul navei a fost condamnat în 2017 la 16 ani de închisoare.

Conform theguardian.com, vasul pe care se află cetățenii chinezi e blocat în portul din Civitavecchia până la aflarea rezultatelor analizelor.

Epidemia de coronavirus s-a răspândit deja în toată China și a depășit granița în alte 15 țări.

Până azi s-au înregistrat 170 de morți din cauza noului virus și sunt peste 7.700 de cazuri confirmate de bolnavi.

Foto: EPA

Citeşte şi:

Adriana Nedelea a arătat cum a scris ministrul Sănătății „Înlocuiți: «două angiografe» cu «un angiograf»” ca să bage spitalul său Polisano Sibiu în Acțiunile Prioritare pentru pacienții cu infarct miocardic acut!

Președintele Camerei de Comerț Româno-Britanice: ”Nu cred că economia României va fi afectată de Brexit. Ar fi fost mai greu dacă am fi avut o ieșire fără acord”

Un preot din Cluj s-a apucat să prepare ciocolată cu… canabis și e foarte încrezător în businessul său. „Vreau să aduc oamenilor zâmbetul pe buze!”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie