Mergi direct la conținut »
Șoferul vinovat de accidentul de la Cluj, în care a murit o studentă din Suceava, nu era drogat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul vinovat de accidentul de la Cluj, în care a murit o studentă din Suceava, nu era drogat

Șoferul vinovat de accidentul de la Cluj, în care a murit o studentă din Suceava, nu era drogat

Ștefan Tudor Cârjă, șoferul care și-a ucis iubita într-un accident provocat de el în apropierea localității Florești, de lângă Cluj-Napoca, nu se afla sub influența drogurilor și nici nu consumase alcool, potrivit analizelor toxicologice. 

„Urmare accidentului din 21 ianuarie 2019, produs pe DN1 E60, în afara localității Florești, a fost înregistrat un dosar penal, cercetările fiind efectuate in rem cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a conducătorului auto, existând indicii cu privire la existența substanțelor psihoactive în organismul acestuia din urmă.

În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente,  având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice”, precizează Poliția Cluj, potrivit Observator.tv.

Cea care a murit este iubita tânărului, o fată de 20 de ani din Suceava, care era studentă la Facultatea de Management din cadrul Universității „Babeş-Bolyai” din Cluj. Gabi Rîpan a postat pe contul de Instagram o fotografie, cu doar câteva ore înainte de a muri în accidentul din Florești.

Citește și

Viorica Dăncilă, o oră de victimizări de politician la „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”

 

Close
Închide
  Close