De Paul Tecuceanu,

„În acest complex expoziţional se poate organiza, în condiţii de siguranţă, cel mai mare şi mai complex spital pe care România poate să-l aibă. Trebuie igienizat şi dezinfectat. Trebuie compartimentat şi dotat cu echipamente. Trebuie făcute locuri de cazare şi odihnă pentru personalul medical”, a scris, pe Facebook, Călin Popescu – Tăriceanu.

Complexul poate primi sute de paturi de spital în fiecare dintre pavilioanele sale, zona are parcării uriaşe şi spaţii de depozitare fără număr, conform liderului ALDE.

În plus, Călin Popescu – Tăriceanu este convins că într-unul dintre pavilioanele din Romexpo se poate amenaja cea mai mare bucătărie care s-a văzut vreodată în România.

„Acest complex are, pe lângă pavilionul central, vreo 10-12 pavilioane mai mici, dar suficient de mari ca să primească fiecare sute de paturi de spital. Ele stau goale, în vreme ce spitalele gem de bolnavi şi cei care suferă de apendicită primesc la pachet şi un coronavirus. Aduceţi bucătarii din Bucureşti, care astăzi stau cu restaurantele închise. Aduceţi toate camerele frigorifice care acum stau goale prin diverse depozite. Aduceţi toţi furnizorii de medicamente sub acelaşi acoperiş ca să fiţi siguri că nu va lipsi nimic. Aduceţi Armata să securizeze perimetrul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese”, notează Călin Popescu – Tăriceanu.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Atac frontal asupra celor care conduc România

În postarea sa, Călin Popescu – Tăriceanu a lansat un atac asupra celor care conduc România în plină pandemie de coronavirus.

„Văd că se creează un curent de opinie care ne spune, mai pe ocolite sau mai direct, să nu-i mai criticăm pe cei care ne guvernează, să fim solidari cu toţi în numele luptei împotriva coronavirusului. Cum să fiu solidar cu cineva care trimite doctorii la luptă ca pe miei la tăiere? Cum să fiu solidar cu cineva care este mai preocupat de voturi decât de sănătatea celor pe care trebuie să-i păstorească? Cât să mai înghiţim minciunile lor în numele unei solidarităţi greşit înţelese?!”, a scris președintele ALDE. 

În România, până acum, 2.460 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 85 au murit

Citeşte şi:

Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente