Mergi direct la conținut »
TAROM a suspendat cursele interne timp de două săptămâni Galerie foto
14imagini

Compania TAROM a suspendat, începând de miercuri, ora 12, operarea curselor interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID 19, conform unui anunţ publicat pe pagina de Facebook.

De Iulian Budușan,

De asemenea, începând de joi, vor fi suspendate zborurile înspre/dinspre Franţa şi Germania, pentru cel puţin două săptămâni.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate”, subliniază reprezentanţii companiei.

TAROM îşi cere scuze pentru răspunsul cu întârziere la solicitările clienţilor şi semnalează că, având in vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor.

Cum ne protejăm de Covid-19

Ryanair își anulează 80% din zboruri până în luna mai și anunță că nu exclude varianta în care să-și păstreze la sol întreaga flotă din cauza coronavirusului.

TAROM a suspendat cursele aeriene către și dinspre Israel, în perioada 12-31 martie.

 

Close
Închide
  Close