MENIU CAUTĂ

Tarom continuă campania „Dor de Europa”, pe mai multe rute externe. Cât costă biletele

Distribuie

Tarom continuă campania "Dor de Europa" şi pune în vânzare, în perioada 3-7 august, bilete cu preţuri de 139 de euro dus-întors, a informat vineri, 3 august, compania aeriană națională.

Biletele de avion la preţul de 139 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Bucureşti şi Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, respectiv Iaşi-Luton.

Perioada de călătorie pentru această campanie, pe cursele operate de TAROM, este valabilă pentru deplasările în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2018 (data ultimului retur), iar toţi pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cala şi catering la bord.

Recent, Tarom a semnat contractul pentru achiziţia a cinci dintre cele mai performante aeronave Boeing, semnarea comenzii ferme având loc la Târgul aviatic Farnborough International Airshow, care s-a desfășurat la Londra, fiind evenimentul aerospaţial al anului din Europa.

Tarom şi Boeing au semnat, pe 16 iulie, contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vândute ale producătorului Boeing, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra în flota Tarom, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 încorporează cea mai avansată tehnologie Boeing şi cele mai noi motoare CFM Internaţional LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care oferă compartimente mai mari şi alte facilităţi pentru a spori confortul pasagerilor.

Mai mult, Tarom vrea să cumpere un avion de lux pentru a-l închiria oamenilor de afaceri sau Guvernului.

Tarom – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României – a fost înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993, precizează Agerpres.


Citește și: EXCLUSIV/ Horațiu Mălăele, sărbătorit la teatru cu slană, ceapă și prosecco! (VIDEO)


Citește mai multe despre bilete, campanie și Tarom pe Libertatea.

Comentarii