Mergi direct la conținut »
Tarom reia zborurile spre Baia Mare. Aeronavă TAROM Boeing 737-800 NG
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tarom va opera cursa Sibiu-Stuttgart, de la 15 iulie 2018

De Petre Dobrescu,

Operatorul aerian naţional Tarom va opera cursa Sibiu-Stuttgart, de la 15 iulie 2018, cu o frecvenţă de trei zboruri dus-întors pe săptămână, informează joi compania.

Ad placeholder

„Vara anului 2018 se anunţă a fi una plină de veşti bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internaţional Sibiu. TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internaţional Sibiu, anunţă lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018”, precizează operatorul aerian naţional, citat de Agerpres.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

În prezent, pe Aeroportul Internaţional Sibiu, compania TAROM operează zboruri directe spre Munchen, cu şase frecvenţe pe săptămână, de luni până sâmbătă.

De altfel, Compania Tarom lansează șase noi rute pentru pasageri, după la 1 iulie 2018. Pe viitor, Tarom își propune investiții cu 64% mai mari în 2018.

„Creştem capitalul de încredere al companiei TAROM. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivităţii noastre pe piaţă. Sibiul este un pol reprezentativ de creştere şi potenţial pentru TAROM. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerinţelor pieţei şi asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, directorul general al Tarom .

La rândul său, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, a precizat că noul zbor Tarom este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmăreşte consolidarea şi întărirea parteneriatelor existente.

„Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiţie esenţială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunţul extinderii operaţiunilor companiei TAROM la Sibiu validează această abordare şi în acelaşi timp ne motivează pentru a menţine această traiectorie ascendentă”, a arătat Marius Ioan Gîrdea.

De asemenea, Gabriel Tischer, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Sibiu, a arătat că noul zbor fructifică potenţialul turistic şi de business al regiunii deservite de aeroport.

„Echipa de management a Aeroportului International Sibiu fructifică din nou, împreună cu compania TAROM, potenţialul turistic şi de business al regiunii pe care aeroportul o deserveşte. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce priveşte lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care şi ruta anunţată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanţa în direcţia atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă”, a mai spus Tischer.

FOTO – Facebook.com/tarom.ro


Citește și… Tudor Sișu spune că Dumnezeu l-a scăpat de droguri, într-un interviu pentru postul TV al Patriarhiei (VIDEO)


 

Ad placeholder
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
ȘOC pentru familia lui Emi Pian! Ce a pățit ACUM tatăl lui, în celula din închisoare
PARTENERI - PLAYTECH.RO
ȘOC pentru familia lui Emi Pian! Ce a pățit ACUM tatăl lui, în celula din închisoare
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close