Mergi direct la conținut »
Tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. În ce scandal este implicat Thomas Markle
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. În ce scandal este implicat Thomas Markle

Tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. În ce scandal este implicat Thomas Markle

Tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. Cu câteva zile înainte de cea mai aşteptată nuntă a anului, Thomas Markle ar fi decis să nu fie prezent în cea mai importantă zi a fiicei sale, din cauza celui mai recent scandal în care a fost implicat.

Thomas Markle este acuzat că a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp ce îi sunt luate măsuri pentru costumul pentru nuntă, imagini care au fost publicate în presa britanică. În vârstă de 73 de ani, bărbatul a recunoscut că a primit bani pentru pozele înscenate.

Din această cauză, tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. Acesta ar fi spus că nu vrea ca Meghan să se ruşineze cu el, dacă participă la ceremone, în contextul acestui scandal, scrie BBC. În plus, zilele trecute, Thomas Markle a suferit un infarct.

Thomas Markle trebuia să o conducă pe Meghan la altar, după cum anunţase Palatul Kensington. Potrivit anunţului, ambii părinţi ai miresei urmau să aibă roluri importante în cadrul ceremoniei.

„În dimineața nunții, doamna Ragland va călători cu d-na Markle cu mașina la castelul Windsor. Dl. Markle își va duce fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe. Dna Markle este încântată să-i aibă pe părinții săi alături în această ocazie importantă și fericită”, se anunța în comunicatul transmis de Kensington Palace.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai într-o ceremonie religioasă oficială de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela St George, la castelul Windsor.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

Rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry va costa 100.000 de lire. Ea va purta rochia la Capela St. George, în fața a 600 de oaspeți și a altor miliarde care se vor uita la televizor în jurul lumii, dar și la recepția ținută la Castelul Windsor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George.


EXCLUSIV | Interviu cu Nabil Shaath, consilier al preşedintelui Autorităţii Palestiniene. “Fac un apel să nu mutaţi ambasada. Rămâneţi prieteni cu ambele părţi” – AUDIO

Close
Închide
  Close