MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 16:14

Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei în ziua nunții cu prințul Harry

Distribuie

Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei în ziua nunții cu prințul Harry. Palatul Kensington a anunțat că părinții actriței vor participa la ceremonie și că familia acesteia va ajunge în Marea Britanie cu o săptămână mai repede pentru a avea timp să cunoască familia mirelui.

”Prințul Harry și doamna Markle așteaptă cu nerăbdare să-i primească pe părinții doamnei Markle la Windsor pentru nuntă. Dl Thomas Markle și doamna Doria Ragland vor veni în Marea Britanie în săptămâna nunții, permițând timp familiei prințului Harry, inclusiv Reginei, Ducelui de Edinburgh, Prințului de Wales, Ducesei de Cornwall și The ducilor de Cambridge să petreacă timp cu ei înainte de ziua cea mare.

Ambii părinți ai miresei vor avea roluri importante în nuntă. În dimineața nunții, doamna Ragland va călători cu d-na Markle cu mașina la castelul Windsor. Dl. Markle își va duce fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe. Dna Markle este încântată să-i aibă pe părinții săi alături în această ocazie importantă și fericită”, se anunță în comunicatul transmis de Kensington Palace.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai într-o ceremonie religioasă oficială de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela St George, la castelul Windsor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor. Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.


Citește și: Șapte țări în 6 ani, de dragul cercetării. Românul care face propulsoarele spațiale în Singapore: „Nu am fost un copil excepțional, dar am muncit mult”


 

Citește mai multe despre Meghan Markle, Prințul Harry, Nuntă și tata pe Libertatea.

Comentarii