Mergi direct la conținut »
Tatăl lui Meghan Markle își imploră fiica să îl reprimească în viața ei: "Am făcut un infarct. Pot muri curând"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tatăl lui Meghan Markle își imploră fiica să îl reprimească în viața ei: "Am făcut un infarct. Pot muri curând"

Tatăl lui Meghan Markle își imploră fiica să îl reprimească în viața ei: „Am făcut un infarct. Pot muri curând”

Thomas Markle o imploră pe Meghan Markle să îl caute după ce asta nu i-ar fi mai răspuns la telefon de multă vreme. Tatăl fostei actrițe spune că ar putea să moară în curând și face apel la conștiința fiicei lui pentru ca lucrurile să nu rămână în acest fel. 

Tatăl lui Meghan Markle face, din nou, valuri în presa din Marea Britanie după ce și-a implorat fiica să-l reprimească în viața ei, potrivit The Mirror.

Atât Meghan, cât și prințul Harry, ar fi început să se îndepărteze de Thomas Markle din cauza scandalului provocat de acesta înainte de nunta regală la care, de altfel, bărbatul nu a mai participat.

Cu câteva zile înainte de nunta regală, Thomas Markle a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp ce îi sunt luate măsuri pentru costum, iar imaginile au fost publicate de presa britanică. Pentru această regie de prost gust, bărbatul a primit bani.

Imediat după scandalul mediatic, bărbatul a fost operat pe inimă, lăsând-o pe Markle fără brațul lui în cea mai importantă zi din viața ei.

După ce s-a simțit mai bine și a fost externat, Thomas Markle a provocat iar valuri prin câteva declarații pe care le-a făcut într-o emisiune de televiziune. El a făcut publice detalii din conversațiile purtate cu soțul fiicei sale, Prințul Harry, iar apoi l-a sfătuit pe acesta să-i ofere o șansă lui Donald Trump.

Acum, bărbatul care a împlinit 74 de ani săptămâna trecută spune că după ce a suferit atacul de cord și a fost operat pe inimă, poate muri oricând și o imploră pe Meghan să facă pace.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

„Am suferit un atac de cord, nu-i pasă nimănui? Aș putea să mor curând. Vrea (Meghan) ca acest lucru să fie ultimul pe care ni l-am spus?”, a declarat Thomas Markle pentru The Sun.

El spune că telefonul pe care obișnuia să o sune pe Meghan nu mai este disponibil, iar un membru al personalului de la Palatul Kensington care se ocupa de comunicarea dintre cei doi, nu a mai răspuns la mesajele sale. Un apropiat al lui Thomas Markle a povestit pentru The Mirror că bărbatul este cu inima frântă și nu reușește să înțeleagă de ce a fost exclus din viața ducesei de Sussex.

 

 


FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon


 

Close
Închide
  Close