Mergi direct la conținut »
Aplicația de la Facebook care îi împacă pe adolescenți. De fapt, îi încurajează să se poarte frumos unii cu alții
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Aplicația de la Facebook care îi împacă pe adolescenți. De fapt, îi încurajează să se poarte frumos unii cu alții

tbh, aplicația de la Facebook pentru adolescenți. Aplicația achiziționată de Facebook - numită "tbh", abrevierea de la "to be honest" ("a fi sincer") - are doar nouă săptămâni de funcționare, dar a fost deja descărcată de 5 milioane de ori.

De fapt, este o aplicație care încurajează adolescenții să se poarte frumos unii cu alții, iar suma plătită nu a fost încă divulgată, informează Agerpres, care citează BBC.

Totuși, preluarea ar fi avut loc pentru „mai puțin de 100 de milioane de dolari”, potrivit TechCrunch.com, iar cele patru persoane din spatele aplicației vor deveni angajați ai Facebook.

Creatorii săi au precizat că aceasta va continua să funcționeze ca program independent, însă de acum încolo va dispune de mai multe resurse, grație Facebook.

Noua aplicație de la Facebook pentru adolescenți. Cum funcționează

Realizarea reprezentanților „tbh” a fost de a crea o aplicație anonimă care nu a devenit o țintă de trolling și hărțuire – așa cum s-a întâmplat cu multe aplicații înainte, iar succesul aplicației este un semn că adolescenții își doresc interacțiuni mai pozitive.

După ce un utilizator își încarcă contactele, aplicația pune întrebări predeterminate, cu tentă pozitivă, cum ar fi „cine ar fi persoana pe care a-i aduce-o la o petrecere?”, alături de opțiunea de a alege unul dintre patru prieteni.

Utilizatorii sunt informați atunci când sunt selectați, însă detaliile despre persoana care a făcut alegerea sunt păstrate anonime.

Vezi și de ce aplicația Facebook Messenger este mai sigură decât se spune, chiar dacă a apărut, recent, un nou virus pe Facebook Messenger! Vezi cât de periculos e și cum poți să te aperi de el!


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV. Cât este de afectat Mihai Leu pentru că fiul său nu face nici box, nici automobilism


 

Close
Închide
  Close