MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Teodor Meleşcanu nu renunță la funcția de ministru de Externe: „Nu-mi dau demisia, nu sunt prost!”

Distribuie

Ministrul Afacerilor Externe (MAE), Teodor Meleșcanu, a reafirmat faptul că nu își demisia și că nu se consideră vinovat de cozile uriașe de la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai și spune că nu trebuie să-și dea demisia.

A repetat acest lucru și când a fost confruntat de reprezentantul unui ONG care a lansat o petiţie pentru demiterea sa, potrivit Digi24.ro. S-au strâns peste 120.000 de semnături, mai ales din diaspora.

ONG: „Am această foaie pe care vrea să v-o dau să o citiţi la noapte, mărturii de la oameni”.

Teodor Meleșcanu: „Nu pot, până nu aveţi semnături. Voi nu aţi semnat, mi-aţi dat o listă de nume. Arată-mi mie o semnătură”

– „Aşa e pe internet”.

„Deci când o să ai semnături…”

– „Nu aveţi onoarea să vă daţi demisia? Chiar nu vreţi? Pe bune!”

– „Da, absolut deloc nu îmi dau demisia, că doar nu sunt prost!”

Astăzi, moţiunea simplă împotriva ministrului de Externe a fost respinsă de Senat. Meleşcanu a dat vina pe Iohannis şi pe ambasade pentru cozile din diaspora, de la votul din 26 mai. Replica USR: „Sunteţi o vulnerabilitate pentru România!”.

FOTO: EPA

Citește și:
VIDEO | Teodor Meleșcanu, despre alegerile europarlamentare din 26 mai: „O altă cauză care a generat o serie de probleme a fost estimarea nerealistă de către anumite ambasade în legătură cu lista participanților”

Citește mai multe despre teodor melescanu, mae și Ministerul Afacerilor Externe pe Libertatea.

Comentarii