MENIU CAUTĂ

Cartierul din sectorul 2 unde poți să cumperi un apartament cu 2 camere cu 26.000 de euro

Distribuie

Cartierul Pantelimon aflat în sectorul 2 al Bucureștiului poate să fie o zonă foarte bună în care să îți începi căutările dacă vrei să îți cumperi un apartament cu 2 camere și ai la dispoziție un buget destul de limitat.

Locuitorii din Pantelimon dispun de numeroase mijloace de transport în comun care îi pot ajuta să ajungă cu ușurință în centrul sau chiar în nordul orașului, precum linia de tramvai 14 care duce la Piața Unirii sau 36 pentru Pipera, o serie de autobuze și stații de metrou.

În plus, dacă te muți aici vei avea în apropiere hipermarketuri și un mall unde îți poți face cumpărăturile.

Prețurile apartamentelor cu 2 camere din Pantelimon încep de la 26.000 de euro, dar pot ajunge la 79.900 de euro dacă vrei o locuință nouă, foarte modernă, și un loc de parcare.

Imobiliare.ro îți prezintă, mai jos, topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Pantelimon.

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Pantelimon

1. Cel mai ieftin apartament din Pantelimon – 26.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Pantelimon se vinde cu 26.000 de euro. Acesta are o suprafață utilă de 30 de mp și este amplasat la ultimul etaj al unui bloc vechi de pe Aleea Pantelimon.

Galerie foto – cum arată cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Pantelimon

Acesta dispune de toate utilitățile, instalațiile sale sanitare și electrice au fost schimbate și este dotat cu aer condiționat.

2. Apartament cu 2 camere în bloc vechi, reabilitat termic – 35.500 de euro

Cu 35.500 de euro poți cumpăra un apartament cu 2 camere, tot într-un bloc vechi, dar izolat termic. Acesta se vinde cu bucătăria mobilată, iar poziționarea imobilului oferă acces rapid la mijloace de transport în comun.

Stația de autobuz Spital Sf Pantelimon se află, de exemplu, la 150 de metri de bloc, iar stația de metrou Costin Georgian la 800 de metri. Mai multe detalii despre această proprietate aici

3. Apartament lângă complexul sportiv Ion Țiriac – 37.000 de euro

Apartamentul cu 2 camere din Pantelimon este amplasat într-un bloc vechi aflat la 5 minute de mers pe jos de parcul Morarilor și de stația de Metrou Pantelimon.

Blocul este reabilitat termic, iar apartamentul are o suprafață utilă de 37 de mp. În plus, prețul este negociabil, conform anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro. Anunțul de vânzare pentru acest apartament cu 2 camere din Pantelimon

Tot la același preț găsești un apartament similar la 300 de metri de parc.

4. Apartament cu 2 camere în apropiere de Mega Mall – 39.500

Apartamentul, confort 2, se află într-un bloc vechi din apropierea centrului comercial Mega Mall. Acesta este liber, deci te poți muta aici imediat, și este dotat cu aer condiționat. Conform anunțului de vânzare prețul este negociabil.

Vezi anunțul de vânzare pentru acest apartament cu 2 camere

5. Apartament în bloc nou – 39.000 de euro (+ TVA)

Locuința se află într-un bloc nou pentru care lucrările de construcție vor fi finalizate în noiembrie 2017. Apartamentul cu 2 camere dispune de o suprafață utilă de 45 de metri pătrați, iar în preț sunt incluse și finisajele pe care viitorii proprietari le pot alege după gust dintr-o gamă variată.

Complexul rezidențial în care se află această locuință este amplasat lângă pădure și are vedere la Lacul Pantelimon. Mai multe detalii despre ofertă aici

Consultă aici lista apartamentelor cu 2 camere din Pantelimon scoase la vânzare

Citește mai multe despre apartament și pantelimon pe Libertatea.

Comentarii