MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2017 17:52

Topul „chilipirurilor” din Timișoara. Cât costă cele mai ieftine apartamente cu 2 camere

Distribuie

Timișoara este unul dintre cele mai mari orașe din România, dar aici încă găsești apartamente cu 2 camere chiar și dacă ai un buget destul de redus pentru o astfel de investiție.

Cele mai ieftine locuințe se vând în zone precum Buziașului sau Girocului, iar prețurile încep de la 30.000 de euro.

Imobiliare.ro îți prezintă, mai jos, topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere disponibile pe piață, în momentul de față.

Topul celor mai ieftine apartamente din Timișoara

  1. Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Timișoara – 30.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Timișoara se vinde parțial mobilat cu 30.000 de euro. Locuința, cu o suprafață de 30 de mp, este amplasată la ultimul etaj al unui bloc nou, izolat termic din zona Buziașului.

Galerie foto – cum arată cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Timișoara

Apartamentul, aflat în apropierea stației de autobuz Venus, este decomandat și nu necesită lucrări de renovare semnificative.

  1. Apartament cu 2 camere în zona Girocului – 32.000 de euro

Apartamentul cu 2 camere este nedecomandat și se vinde mobilat și utilat. Acesta se află într-un bloc vechi, izolat termic.

Consultă aici lista apartamentelor cu 2 camere din Timișoara pe care le poți cumpăra

  1. Apartament cu 2 camere în zona Odobescu – 35.000 de euro

Locuința, cu o suprafață utilă de 41 de mp, se află într-un imobil vechi din zona Odobescu și oferă posibilitatea adăugării unei mansarde.

Aceasta este dotată cu centrală termică proprie și poate fi cumpărată mobilată complet.

  1. Apartament cu 2 camere în zona Șagului – 36.000 de euro

Cu 36.000 de euro poți cumpăra un apartament cu 2 camere în zona Șagului din Timișoara. Locuința, semidecomandată, se află într-un bloc vechi și se vinde mobilată și utilată complet. În plus, prețul poate fi negociat cu proprietarul actual, conform anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Tot la același preț este scos la vânzare și un apartament cu 2 camere în zona Timocului-Șaguna. Acesta se vinde cu un beci la subsol. Mai multe detalii despre acest apartament din Timișoara aici

  1. Apartament cu 2 camere la Piața Doina – 36.900 de euro

Apartamentul cu 2 camere are o suprafață de 32 de mp și se vinde nemobilat. Acesta se află într-un bloc vechi și necesită renovare.

Locuința face parte dintr-un ansamblu rezidențial.

Evoluția prețurilor apartamentelor din Timișoara

În septembrie, prețul mediu al apartamentelor vândute în Timișoara a scăzut cu aproape 0,5% față de luna august, ajungând de la 1.134 euro/mp util la 1.129 euro/mp util.

Chiar și în aceste condiții, prețurile de vânzare ale apartamentelor din Capitala Banatului sunt cu 45% mai mari față de octombrie 2012, când a fost atins punctul minim pe piața locală, potrivit unui studiu realizat de Imobiliare.ro.

La finele lunii trecute, apartamentele vechi din acest oraș se vindeau cu prețul de 1.130 de euro/mp util, în timp ce locuințele aflate în clădiri noi erau scoase la vânzare cu 1.127 euro/mp.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii