Mergi direct la conținut »
Mii de taximetriști protestează în fața Guvernului. Traficul rutier a fost blocat Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mii de taximetriști protestează în fața Guvernului. Traficul rutier a fost blocat

Mii de taximetriști protestează în fața Guvernului. Traficul rutier a fost blocat

Mii de taximetriști potestează, miercuri, în fața Palatului Victoria, reclamând lipsa de reacţie a Guvernului faţă de cerinţele transportatorilor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea legal. În urma acțiunii, Brigada Rutieră a restricționat traficul, miercuri, începând cu ora 6.30.

De Foto: Vlad Chirea,

„Începând cu ora 6,30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între Bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzeşti şi Bulevardul Lascăr Catargiu. La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe Strada Paris şi breteaua care leagă Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victorie”, precizează Brigada Rutieră.

COTAR a anunţat că transportatorii vor protesta miercuri, între orele 9,00 – 15,00, în faţa Guvernului, cu 2.000 de maşini.

„Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România reia protestele de stradă, împotriva lipsei de reacţie a Guvernului faţă de cerinţele transportatorilor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea legal. 2.000 de maşini vor fi parcate mâine în faţa Guvernului, iar taximetriştii vor protesta pentru a cere respectarea legii de către autorităţi”, se arată într-un comunicat al COTAR, potrivit Agerpres.

Transportatorii acuză Guvernul că refuză să actualizeze Legea taximetriei (nr. 38, actualizată în 2017), în sensul eliminării concurenței neloiale practicate de platformele de tip Uber și Taxify.

COTAR este o organizaţie reprezentativă la nivel naţional, care are ca membri federaţii şi asociaţii din rândul transportatorilor de persoane, transportatorilor în regim de taxi şi închiriere, şcolilor de conducători auto.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Conform unui comunicat al Primăriei Capitalei, primarul general, Gabriela Firea, solicită Guvernului să continue în mod constructiv dialogul cu transportatorii, pentru evitarea blocării traficului în Bucureşti, după ce aceştia au cerut aprobare pentru desfăşurarea unui miting de protest în Piaţa Victoriei.


Citește și:

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close