MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 13:56 , de Cristian Burcioiu

Traficantul și-a abandonat BMW-ul burdușit cu câteva mii de de pachete de țigări de contrabandă

Distribuie

De teamă să nu fie arestat, un traficant a decis să-și abandoneze autoturismul BMW-cu tot cu întregul transport de țigări de contrabandă. Necunoscutul, care acum este căutat, și-a proptit mașina în gardul unui localnic din Sighetul Marmației după o cursă cu polițiștii de frontieră maramureșeni pe urmele sale.

Individul a gândit rapid atunci când în cale i-au ieșit polițiștii de frontieră de la Sighetul Marmației. Știa că autoturismul este înțesat cu țigări de contrabandă fapt care i-ar fi adus un dosar penal și poate chiar o condamnare. De aceea, a apăsat cu putere pe pedala de accelerație încercând să-și piardă urma. Necazul a făcut ca, din cauza vitezei, strada să nu-i mai ajungă motiv pentru care șoferul și-a proptit mașina în gardul gospodăriei unui localnic. A fost momentul în care a decis care să fie nota de plată: a lăsat totul baltă – autoturism BMW și aproape 18.000 de țigarete -, și a fugit. Acum, individul este căutat, iar polițiștii de frontieră maramureșeni încearcă să afle dacă fugarul face parte dintr-o filieră care acționează pe teritoriul României sau lucra pe cont propriu.

Țigări de contrabandă ascunse în roți de rezervă

În cele câteva acțiuni derulate în baza unor informații, polițiștii de frontieră de la Sighetul Marmației au capturat peste 11 de pachete de țigări de contrabandă care urmau să ajungă pe piața neagra din România. Marfa, adusă din Ucraina, era transportată cu autoturisme conduse de cetățeni ucraineni care au fost amendați cu câte 5.000 de lei. Marfa de contrabandă fusese ascunsă în roțile de rezervă ale mașinilor și în  plafoane.

Loading...
Comentarii