Autoritățile locale presupun că 80 de persoane au murit în tragedia din Londra, însă doar 21 de victime au fost identificate de către medicii legişti din Londra. De astfel, Scotland Yard a avertizat luna trecută că autorităţile ar putea să determine abia la finele anului câte persoane au decedat la Grenfell Tower.


Citește și: Caz șocant în Botoșani. A înviat la trei zile după ce l-au declarat mort!


Noile imagini din interiorul blocului turn surprinde amploarea dezastrului. Autoritățile au scris cu vopsea numărul etajelor pe perete, pentru a le fi mai ușor să afle unde se află cu exactitate. Ofițerii verifică acum fiecare etaj, în încercarea de a găsi alte rămășițe umane.

Un sergent a explicat că ofițerii care verifică blocul vor verifica fiecare centimetru pătrat, în căutarea unor fragmente de os sau dinți care ar putea ajuta la identificarea victimelor.

Incendiul de la Grenfell Tower a izbucnit în urmă cu o lună, în timpul nopții, la etajul patru şi s-a propagat rapid din cauza izolaţiei exterioare a blocului situat în zona centrală a Londrei. Incendiul de la 14 iunie a distrus 151 de locuinţe – cele mai multe în bloc, însă şi un număr de proprietăţi din jur.


Citește și: S-a terminat! Brigitte anunță oficial divorțul de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimțirile…”


[libgallery id=”1872412″]

Sumar:

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni