Mergi direct la conținut »
Trei elevi s-au răsturnat cu mașina! Șoferul își luase carnetul de mai puțin de o lună
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei elevi s-au răsturnat cu mașina! Șoferul își luase carnetul de mai puțin de o lună

Trei elevi s-au răsturnat cu mașina! Șoferul își luase carnetul de mai puțin de o lună

Trei elevi de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoșani au văzut moartea cu ochii în această dimineață după ce mașina în care se aflau, un Ford Focus, s-a răsturnat.

Șoferul, un băiat de 18 ani care abia își luase carnetul de șofer, în urmă cu mai puțin de o lună, a încercat o depășire într-o zonă cu linie continuă. El a intrat pe contrasens, dar a reușit să revină cumva pe prima bandă, a informat botosaneanul.ro.

A scăpat însă controolul volanului, iar mașina s-a răsturnat pe câmp. Șoferul, care nu purta centura de siguranță, a avut cel mai mult de suferit. Pasagerul din dreapta, plin de sânge și el, n-a suferit răni care să necesite internarea, ci numai zgârieturi. 

Pasagerul din spate a fost și el internat în stare destul de gravă.


„Erau înfipţi în uşă, ca într-un pachet de crenvuşti”, mărturii cutremurătoare de la procesul Colectiv. 3 ani şi 7 luni, pedeapsă cu executare a suferinţei, doar pentru părinţii celor care au pierit în tragedie

Close
Închide
  Close