MENIU CAUTĂ

Au început petrecerile în cluburile de fițe din Mamaia. Vedete, elicoptere, roabe de vin și șampanie de 100.000 de euro!

Distribuie

Au început petrecerile în cluburile de fițe din Mamaia. Li s-a dus vestea de ani buni prin toată Europa, ba chiar pân la Dubai, astfel că jumătate din turiștii care au ales să transforme noaptea în zi în mini-vacanța de 1 Mai sunt străini. Ingredientele rămân aceleași: muzică, party, roabe de vin, șampanii dintre cele mai scumpe și elicoptere în loc de limuzine!

LIBERTATEA TRANSMITE LIVE DE PE PLAJA DIN MAMAIA

Particularitatea cluburilor deschise în Mamaia de 1 Mai este că petrecerile încep să se contureze încă de pe la orele amiezii. Amatorii de chefuri trendy dau, așadar, o tura scurtă de plajă sau faleză, fetele cu pantofii cu toc ținuți elegat spânzurați de un deget – și-apoi se înființează în club. Într-o zonă cât mai avantajoasă, de unde să vadă și unde să fie văzuți. Pentru vedete, e o reconfirmare a statulului …de vedetă. Pentru alții, o confirmare a statutului social. Pentru toți, însă, cuvântul de ordine e distracția

Și petrecerile nu puteau să-nceapă fără ca ”tradiția” să nu se păstreze. Zgomotul muzicii a fost acoperit de cel al unui elicopter. Un om de afaceri a aterizat, ușor zdruncinat, fix lângă club. Fiță  maximă.

Familiști și părinți a nu mai puțin de cinci copii, Anca Serea și Adi Sînă au ales să petreacă …în club. Îmbrăcați în ținute lejere și ținându se de mână ca doi adolescenți, au ales unul dintre cluburile de mega-fițe din Mamaia pentru o după-amiază și-o seară incendiară.

Tot în club și pus pe chef a fost și Bursucu, și Cosmin Natanticu alături de iubita lui. Ceva mai târziu a apărut și Dorian Popa. Asta așa, la prima strigare și încă pe lumină, că e lucru știut, vedetele încep să curgă o dată cu lăsarea întunericului.

La fel și valurile de vin ori șampanie. Anul ăsta se păstrează tradiția extravagatelor roabe.Și a extravagantelor prețuri.

Într-un club, de pildă, cei care vor să stea la masă cumpără, în general, cel puţin o roabă de vin. Cea mai ieftină este 12.500 de lei, potrivit știrilor protv. În funcţie de calitate, preţul poate urca până la 30.000 de lei. Prețul pentru o roabă de șampanie este 30.000 de euro. Tot în cluburile din Mamaia se vinde şi cea mai scumpă sticlă de şampanie; care are 30 de litri şi costă 100.000 de euro.

Dincolo de zona de fițe a cluburilor, peisajul se schimbă. Mii de tineri amatori de petrecere dansează la festivalul de muzică electronică Sunwaves şi au prins deja două răsărituri pe plajă.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV/Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, mesaj pentru cititorii Libertatea

REPORTAJ / Patronii de pe litoral primesc acum ”palmele” date de-a lungul vremii angajaților din industria hotelieră

Citește mai multe despre dorian popa, 1 mai, cluburi, mamaia, petrecere și sampanie pe Libertatea.

Comentarii