MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Arad acosta eleve de liceu și le oferea câte 200 de lei ca să „meargă” cu el. A fost identificat după o postare pe Facebook!

Distribuie

Jandarmii arădeni au identificat, în urma unei postări pe Facebook, un bărbat acuzat că acostează eleve în faţa unui liceu, oferindu-le acestora bani pentru a "merge" cu el. Suspectul a fost amendat. Două tinere care l-au recunoscut după ce a fost depistat au anunţat că vor depune plângeri penale.

Un jandarm a citit pe Facebook mesajul unei eleve din oraşul Pecica, în care tânăra atrăgea atenţia cu privire la un bărbat care racolează fete cu propuneri indecente. Agresorul obișnuia să meargă pe lângă liceul din Pecica și venea cu astfel de propuneri unor fete, transmite Agerpres.

„Acest om abordează fete pe stradă întrebându-le cât este ceasul, iar apoi punându-le întrebări foarte vulgare. Spun pentru că şi eu am păţit-o. (…) M-a întrebat dacă doresc să vin cu el pentru două milioane (200 de lei – n.r.)”, a scris o altă adolescentă.

Mesajul unei tinere care a atras atenția asupra agresorului

Amendat cu 1.500 de lei

După ce a văzut mesajul, jandarmul şi-a alertat colegii,. Aceștia au pornit în căutarea lui și l-au găsit rapid pe agresor.

„Este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să ‘meargă’ cu el, pentru suma de 200 lei. Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru. Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar, după ce a primit toate informaţiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi, împreună cu poliţiştii locali, au plecat pe urmele individului”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

„Bărbatul a fost recunoscut de către părţile vătămate, drept pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a adăugat Monoranu.

Două eleve au anunţat că vor depune şi plângere penală împotriva bărbatului la începutul săptămânii viitoare. Se pare că bărbatul a mai fost amendat și pentru voyeurism.


EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!

Citește mai multe despre Arad, eleve și pervers pe Libertatea.

Comentarii