Mergi direct la conținut »
Un avion s-a prăbușit în Africa de Sud, lângă Pretoria, cu 44 de pasageri la bord. Un om a murit și 20 au fost răniți
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un avion s-a prăbușit în Africa de Sud, lângă Pretoria, cu 44 de pasageri la bord. Un om a murit și 20 au fost răniți

Un avion s-a prăbușit în Africa de Sud, lângă Pretoria, cu 44 de pasageri la bord. Un om a murit și 20 au fost răniți

Un avion s-a prăbușit în Africa de Sud, în apropiere de Pretoria, cu 44 de pasageri la bord. O persoană a decedat şi alte 20 au fost rănite marţi într-un accident de avion în apropiere de capitala sud-africană Pretoria. Serviciile de salvare au confirmat moartea unei persoane în acest accident. 

Accidentul s-a produs în apropierea aeroportului Wonderboom, de lângă Pretoria.

”Avem o persoană decedată în cockpit. Nu ştim dacă este vorba despre pilot sau despre un inginer”, a declarat purtătorul de cuvânt al municipalităţii Pretoria, Johan Pieterse, citat de Agerpres.

Aparatul de zbor, un bimotor Convair 340, care poate transporta 44 de pasageri, fusese construit în 1954 în SUA. Avionul urma să ajungă, în data de 23 iulie, pe aeroportul olandez din Lelystad, la circa 60 de kilometri de Amsterdam.

De altfel, avionul era destinat unui parc de distracţii din Olanda consacrat aviaţiei, Aviodrom, situat în apropierea aeroportului internaţional Schiphol din Amsterdam.

Anul acesta, în luna mai, un avion s-a prăbușit la Havana, în Cuba. Atunci, la bordul aeronavei se aflau 110 oameni, dar numai 3 au supravieţuit.


Citește și: VIDEO/ Liviu Teodorescu, mărturisiri despre viața lui sportivă. „Eram înalt și m-au pus portar, dar nu știu cum, mingea trecea pe lângă mine!”


 

Close
Închide
  Close