Mergi direct la conținut »
Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el! Câțiva săteni au asistat neputincioși la decesul vecinului lor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el! Câțiva săteni au asistat neputincioși la decesul vecinului lor

Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el! Câțiva săteni au asistat neputincioși la decesul vecinului lor

Un bărbat în vârstă de 50 de ani și-a găsit un sfârșit tragic după ce s-a urcat la volanul propriului tractor și a mers la pădure să tragă o semiremorcă încărcată cu lemne.

Dan S, din comuna Cuca, județul Argeș, s-a urcat la volanul tractorului. Vehiculul s-a răsturnat și l-a prins dedesubt. Bărbatul strivit a murit pe loc, a anunțat curier.ro.

Câțiva săteni au fost martori la tragedie, dar nu l-au putut salva pe vecinul lor. Oamenii au sunat disperaţi la 112, dar au și sărit să îl ajute pe rănit. 

L-au scos de sub tractor când era prea târziu

Cu chiu cu vai l-au scos de sub tractor, înainte ca la faţa locului să ajungă echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. 

Când au ajuns pompierii şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă, nu s-a putut face altceva pentru bărbat decât să se constate decesul acestuia. 


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Close
Închide
  Close