Mergi direct la conținut »
Un bărbat a rămas fără plicul cu banii câștigați la muncă în străinătate. Unde a fost jefuit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a rămas fără plicul cu banii câștigați la muncă în străinătate. Unde a fost jefuit

Un bărbat a rămas fără plicul cu banii câștigați la muncă în străinătate. Unde a fost jefuit

Un bărbat din Arad a avut parte de un coșmar în drumul lui spre casă. Bărbatul care muncise în străinătate, în Germania, a rămas fără plicul cu banii pe care îi avea pregătiți pentru sărbători.

Acesta a plecat cu autocarul din Germania și, la granița dintre Austria și Ungaria, vehiculul a făcut o pauză la o benzinărie. Acolo, erau doi bărbați care jucau „alba-neagra”. Păgubitul a scos plicul cu economiile lui pentru a scoate o bancnotă de 50 de euro, ca să-și cumpere ceva din benzinărie, a dezvăluit specialarad.ro.

Hoții au fugit cu două mașini

Cei doi care se ocupau cu „alba-neagra” au văzut prada și, după un mic incident, i-au șutit plicul cu bani și au rupt-o la fugă. Unul dintre hoți s-a urcat într-o mașină înmatriculată în Germania, altul într-un vehicul cu număr de Ialomița.

„Șoferii! Să vină șoferii!”, a strigat unul dintre cei care au asistat la scenă, dar era prea târziu. Mai mult decât atât, martori de la fața locului spun că hoții i-au amenințat pe cei de față, astfel că nu a intervenit nimeni. Suma cu care cei doi hoți au reușit să fugă este de 2.900 de euro.


EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

Close
Închide
  Close