Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Neamț a vrut să-și violeze mama de 93 de ani. Cum s-a apărat bătrâna batjocorită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Neamț a vrut să-și violeze mama de 93 de ani. Cum s-a apărat bătrâna batjocorită

Un bărbat din Neamț a vrut să-și violeze mama de 93 de ani. Cum s-a apărat bătrâna batjocorită

Un bărbat de 65 de ani din localitatea Roznov din Neamț a fost arestat preventiv, după ce ar fi încercat să-și violeze propria mamă. Beat fiind, individul nu a putut să-și ducă la îndeplinire fapta pentru că s-a dezechilibrat, a căzut și și-a pierdut cunoștința. Speriată, femeia de 93 de ani a fugit să ceară ajutor unei vecine care a sunat imediat la Poliție.

De Răzvan Mihalașcu,

Anchetatorii au descoperit că bărbatul de 65 de ani s-a dus să-și viziteze mama, o pensionară de 93 de ani. Pentru că s-ar fi aflat în stare de ebrietate, individul ar fi început să o abuzeze pe bătrână căreia i-a cerut să se dezbrace.

Fiul este acuzat că și-ar fi împins mama pe pat, moment în care bătrâna a ripostat. Agresorul s-a dezechilibrat și, în cădere, s-a lovit și și-a pierdut cunoștința, scrie zch.ro.

Pensionara a fugit apoi din casă pentru a cere ajutor. Fiul bătrânei a fost reținut pentru tentativă de viol, iar ulterior Judecătoria Piatra Neamț a admis propunerea de arestare preventivă.â

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Bucureşteanu Ioan. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BUCUREȘTEANU IOAN, aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Neamţ, cercetat în dosarul penal cu nr. 2175/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.05.2019, până la data de 20.06.2019, inclusiv”, se arată în minute instanței.

Fiul pensionarei a contestat decizia instanței.

sursă foto: 123rf


Citește și:

VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3

 


 

Close
Închide
  Close