Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort în fața unei grădinițe

12 ianuarie 2017 11:44

Un bărbat de 50 de ani, angajat al unei firme din Vaslui, a fost găsit mort, joi dimineaţă, în faţa unei grădiniţe din comuna Boţeşti, după ce făcuse focul în sobele unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bărbatul a fost găsit căzut de către un localnic în faţa uşii unei grădiniţe din Boţeşti, după ce acesta ieşise din unitatea de învăţământ.

Localnicul a sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj medical.

„Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 50 de ani, acesta fiind declarat decedat. Din informaţiile oferite de către cel care l-a găsit căzut se pare că bărbatul făcuse focul în sobele unităţii de învăţământ şi în momentul în care a ieşit afară i s-a făcut rău”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu, potrivit news.ro.

Bărbatul de 50 de ani era angajat al unei firme cu care Primăria Boţeşti are contract de prestări servicii pentru asigurarea încălzirii în unităţile de învăţământ din comună.

Poliţia şi ITM Vaslui fac anchete în acest caz, pentru a stabili cauzele decesului bărbatului.

Citește și: Un bărbat din Vaslui, urmărit internațional, a jefuit o familie de români din Spania. Oamenii l-au găzduit de Revelion ca să nu doarmă în stradă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro